1.5.2011

Ylioppilaslakit vappuna?

Mun mielestä on hyvin hyvin hellyyttävää, kun 30+ vuotiaat laittaa niitä osittain kellastuneita ylioppilaslakkeja päähän vappuna. Mut sit tullaan taas tähän kysymykseen, et mitä järkeä näin muuten?
Onhan se joo lakki ostettu ja sitä kerran vuodes saa käyttää, niin onhan sitä sitte käytettävä, mutta eikö se ole jo vähän idioottia?
Vappu on TYÖväen juhla. Lukiolaisilla ei ole säkällä vielä edes ammattia jos on just pari vuotta sitten lukiosta päässyt. Sitäpaitsi eikö se ole muutenkin vähän noloa, jos jollain B:n papereilla päässyt lukiosta, niin lykätä se lakki päähän... Viehän se vähän pohjaa siltä omalta ylioppilasjuhlalta, jos turhana ryyppäjäispäivänä pitää laittaa se lätsä päähän pierukaasunhajuiselle vapputorille... Arvokasta.
Okei ehkä tähän mun jyrkkään mielipiteeseen vaikuttaa myös se, että en pidä vappua minään järkevänä juhlana. Ala-astelaiset juoksee sateenkaarenvärisinä paukuttelemassa koiranpaskapommeja ja yläasteikäiset on naamat parista siideristä ja amikset ja lukiolaiset on naamat muuten vaan. Ja lukiosta päässeet kulkee ne ietunan lakit päässä (niilläkin perseet ollalla). JES kun on kevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti