26.5.2011

Julkkis-parat...

Yks asia, mikä mua ärsyttää suuresti, on julkkisten kiusaaminen.
Onhan se totta, että suurin osa niistä itse haluaa sinne julkisuuteen ja osa julkkiksista hakemalla hakee niitä skandaaliotsikoita, mutta sitten taas toisaalta... Nekin on vaan ihmisiä.
Näyttelijät, muusikot, poliitikot... Kaikki nämä on vain ihmisiä, jotka on hyviä jollain sellaisella alalla, jolla ei ihan joka heppu menesty. BB-julkkikset ja salarakkaat lasken nimenomaan turhiksi julkkiksiksi, jotka ei osaa mitään muutaku rähjätä kännissä. Ne pitäis kivittää. Mutta se on ihan toinen asia, siitä joskus toiste. Anyway...
Erityisesti ärsyttää tämä ajatus, että julkisuuden henkilöiden pitäisi koko ajan olla valmiudessa palvelemaan fanejaan. Jokaisella on huonoja päiviä. Ja jos joku julkkis kieltäytyy antamasta nimmaria, kävelee kalliilla vip-kortilla jonon ohi baariin tai ärähtää nenäkkäälle paparazzille, niin heti on "julkisuus kihahtanut hattuun". Ja nämä vannoutuneet fanit ja normaalit eräjormat on täysin valmiita tuomitsemaan tämän nurkkaan ahdistetun julkkiksen siltä seisomalta.
Tietenkin tässä tuomitsemisessa auttaa suuresti iltapäivälehdet ja telkkari. Just luin, kuinka

OMG MIKA MYLLYLÄ PAAREILLA VESSASTA SAIRAALAAN!!!

Antoi ymmärtää, että tämä oli tapahtunut jossain ravintolassa ja kuinka myllylä olisi ollut ympäripäissään tms, mutta ei. Normaalilla huoltsikalla ollu asioimassa keskellä kirkasta päivää ja saanu jonku kohtauksen. Ja taas saa kansa tuomita kuinka tuolla lailla pitää juhlia tuon ikäisen miehen...
Sitäpaitsi ei mikakaan enää ole niin suuri juttu ammattinsa puolella. Sitä vaan tykätään pitää julkisuudenhenkilönä, koska sen kommelluksista on sitten hauska lukea ja sitten saa taas tuomita sen ja tuntea itse olevansa parempi ihminen. Typerää. Antakaa sen olla. (leave britney alone!!)
Kun vaan ihmiset oppis vähän miettimään mitä ja ketä tuomitsevat ennenkuin tuomitsevat. Ja kun vaan suurimmatkin fanit oppis, että ehkä ne niiden idolit ei just sunnuntaiaamun krapularuokamättöjonossa jaksa vastailla kysymyksiin tulevista produktioista, kun pitäis niiden kaks ja kolme vuotiaat kersatkin ruokkia siinä sivussa.
Ajattelevaisuus olis jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti