8.3.2011

Kevätsiivous...

... tuo kaikkien naisten kauhu ja samanaikainen helpotus.
Olen seuraillut sivusta tätä aihetta monta vuotta. Ensin äidin parissa, sitten koko suvun naisten parissa ja nyt lopulta, kun omat ystäväni alkoivat tähän buumiin, en voi kuin ihmetellä.

Ymmärtäähän sen, että kun on pölyä, niin pitää pyyhkäistä, mutta mikä ihmeen kiire sillä asialla on? Meidänkin huushollissa kevät tulee niin päin, että ensin äiti saa slaagin ja alkaa pesemään ikkunoita ja sitten vasta kevätaurinko alkaa paistaa.
Sittemmin olen ruvennut miettimään, että onko tässä kyseessä jokin kotirouvien ja muidenkin rouvien yhteinen sm-kisa? Jotkut hullut hiihtää sm-kisoissa keväällä, mutta naiset pistää paremmaksi ja hinkkaa kiiltäviä pintoja? Sitten aina kevätsiivouksen jälkeisenä päivänä nämä naiset menee kauppaan ja jokaiselle vastaantulevalle tutuntutuntutulle on aivan pakko mainostaa, ettäku kevätsiivouksen tuossa eilen tein ja kaikki ikkunat pesin ja kuule peilikaapinkin järjestin ja pesin sillä uudella tolulla, mitä nyt on tullut jaja..... wtf?!
Ja auta armias, jos naapurissa on matot pihalla ennen kuin meidän talossa. Sitten on koko suku hälytystilassa ja äkkiä pitäisi saada lusikkaleivät uuniin tuoksumaan kodilta ja imuri isännälle käteen. W-T-F?!

Kuten tuossa mainitsin, ei tämä vielä mitään. Muttakun omat kaveritkin jo rupeavat pyrkimään näihin kisoihin. Kuka tähän hullunmyllyyn haluaa sisälle? Itse en ainakaan edes huomaa onko ikkunoita pesty vai ei. (Se on muuten kans yks juttu, että jos ei kotiintullessa huomaa että kevätsiivot on tehty. Sitten on oksat pois ja pala latvaa...)

Eli: miksi pitäisi vaivata itseään keväällä, kun voisi vain nauttia siitä? Kyllä se siivouskomero siellä pysyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti